MİSYONUMUZ

Misyonumuz, farklı disiplinleri bir araya getirerek, ülkemizde üretilmeyen veya nadir üretilen katma değeri yüksek, çevre dostu nano/mikro/makro malzemelerin ve aygıtların tasarımını, üretilmesini, geliştirilmesini ve endüstriye uygulanmasını sağlamak, üniversite-sanayi ve kamu-üniversite iş birliğini geliştirmek, bilimsel literatüre, ülkemizin nano-teknoloji altyapısına, lisans öncesi ve sonrası çalışmalara destek vermektir.

VİZYONUMUZ

Vizyonumuz

Hedefimiz, öncelikli olarak, ileri teknoloji malzemelerin tasarımı, üretimi ve geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapmaktır. Sahip olduğumuz kuramsal ve uygulama altyapımızı ve laboratuvar imkânlarımızı her daim geliştirerek, benzer araştırma merkezleri arasında, her zaman en üst sıralarda yer almayı vizyonumuz olarak görmekteyiz. Ayrıca EMUM olarak, nano-bilim ve nano-mühendislik eğitim sürecinde destek olmak, nitelikli stajyer, dolayısı ile nitelikli ve yenilikçi bilim insanı yetiştirilmesi hususunda eğitime katkıda bulunmayı amaçlamaktayız.